Stiltedag
Zaterdag 9 maart, zondag 17 maart, zaterdag 23 maart, zaterdag 12 oktober en zondag 20 oktober 2024 van 9.00 – 17.30
Bijdrage: 97 euro pp

Weekend actie
2 overnachtingen, vrijdag en zaterdag, stiltedag zaterdag, eten en drinken zaterdag, ontbijt zondag.
285 euro.    1 persoon
395 euro.    2 personen  ( 197,50 p.p.)
495 euro.    3 personen. (165,-    p.p )

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf en ontspanning ? Dan ben je meer dan welkom op onze Stilte-dag. Kom tot rust door middel van yin yoga, pilates, ademhalingsoefeningen, thai-chi, en mediteren in de energie van paarden, 


Programma:
Tijdens de Stiltedag kun je meedoen aan 4 workshops. Tussendoor zijn pauzes en staat er eten en drinken voor je klaar.  Ook is er een lunch en sluiten we af met soep en broodjes. Deze maaltijden en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

9.00 – 9.15: Inloop met koffie /thee
9.15 -9.30: Voorstellen en uitleg programma Stiltedag
10.00- start stiltedag
13.00-13.30- lunch
16.30- afsluiting, maaltijdsoepWorkshops 

Yin Yoga:
Bij Yin Yoga houd je een yogahouding voor een langere tijd aan. Hierdoor ontstaat er ruimte om je lichaam te leren kennen, ontdekken en (aan)voelen.  Deze vorm van yoga versterkt en versoepelt het bindweefsel en gewrichten en rekt dieper liggende spieren
Bij de ontspanning gebruiken we klankschalen.

Stilte-wandeling met meditatie
Tijdens een stilte wandeling ervaar je de natuur en geluiden om je heen. Om dit rustgevende moment extra kracht te geven mediteren we met elementen uit de natuur. Deze meditatie kun je in het dagelijkse leven makkelijk toepassen zodat je tijdens een druk moment eenvoudig kunt ontspannen.

Mediteren in de energie van paarden
Paarden kunnen door hun sterke zintuigen aanvoelen wat er in een persoon omgaat.
Ze geven signalen en spiegelen datgene wat voor ons op dat moment belangrijk is. Tijdens de stiltedag wordt er in de energie van de paarden gemediteerd. We starten met aarding- en ademhalingsoefeningen. Door de energie van de paarden maak je verbinding met jezelf en word je bewust van wat er op dat moment in je omgaat.
(Er wordt niet op de paarden gereden, ervaring met paarden is daarom niet nodig)

Pilates
Pilates is de perfecte training voor het lichaam. Met rustige oefeningen verbeter je jouw houding, maak je je spieren sterk en je hoofd leeg. De oefeningen zijn voor iedereen te doen en vooral geschikt voor mensen met rugklachten of gewrichtsproblemen.

Tai Chi  
Tai chi is een serie oefeningen die het lichaam sterker maakt en ontspant. Een bewegende meditatie die veel doet met de ademhaling en rust geeft. Met eenvoudige bewegingen stimuleren we functies in het lichaam.
-------------------------------

Samenwerkingsverband
De Stiltedag is een samenwerking tussen Brigitte van Camping Simmerwille Kollumerzwaag en  Alie  van Sonneborghe paardencoaching. Hieronder kun je de desbetreffende website aanklikken voor meer informatie over de bedrijven en de personen zelf.

www.campingsimmerwillekollumerzwaag.com
www.sonneborghe.nl

Wil jij deelnemen  aan de Stiltedag? 
Stuur dan een mail naar  [email protected] om je aan te melden. Geef hierbij aan welke dag je  wilt komen. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk alle benodigde informatie.